Автор: Светлозария Кидерова, снимки: Георги Русчев, flagman.bgЖивеещите на ул. Антон Иванов

...
Автор: Светлозария Кидерова, снимки: Георги Русчев, flagman.bgЖивеещите на ул. Антон Иванов
Коментари Харесай

Екзекуторът Манол е бивш шофьор на такси, но от няколко години не бил на себе си

Автор: Светлозария Кидерова, фотоси: Георги Русчев, flagman.bg

Живеещите на ул. „ Антон Иванов ” в бургаския кв. Сарафово са потресени от новината за гибелта на тяхната съседка Янка, която била доста прелестен и мирен човек. Тя и килърът й имали дълготраен брак и общо дете, което обаче от дълго време не живеело при тях. И двамата, съгласно съседите, били на възраст сред 60-65 години.

``
реклама

Янка имала и две деца от първия си брак, които живеели в Германия от 1990 година Те още не знаят какво се е случило с майка им. През последните години Манол имал проблеми с душeвността и един път е лежал в болница за това, описват хората, които ги познават. Противообществени прояви обаче е нямал, постоянно поздравявал и никой не е допускал, че може да се стигне до сходна драма.

Янка била извънредно възпитана жена, лятно време работела в заведение в Равда.

Двамата не са локални поданици. Дошли в квартала към 1985 година Построили двуетажната си къща, а по-късно до тях триетажна постройка с мансарда е построила сестра на Янка, която посрещна екипа ни в положение, издаващо остра нервна рецесия.


Съседката през 2 къщи споделя, че Манол постоянно поздравявал и изглеждал естествен човек

Според някои от очевидците, постоянно виждали Манол да пробва да полива цветята в градината, вземайки с ведро вода от кладенец-имитация. Кладеницът се намира пред самата къща и в него в никакъв случай не е имало вода. Но това било единственото нещо, което го издавало, че не е добре.



Все още килърът е вътре и се разпитва от психолози. Криминалисти разпитват съседа, който от 30 години живее против злощастната къща.


Сестрата на убитата Янка - Сирма, старата в черно с бастунчето, не проумява какво се е случило
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР